Sapa sing Nduweni Kebijakan Lowongan Kerja Human?

Sapa sing Nduweni Kebijakan Lowongan Kerja Human?

organized-crime-hiring-policies-gotti

If this employer hired you, you can bet he performed rigorous due diligence first

In my career as a law enforcement leader, I led a team whose mandate was to dismantle and disrupt organized crime groups. We spent considerable time and money getting ourselveshired” kanggo tujuan infiltrating organisasi angkara canggih iki. Aku ora bisa njamin yen Sastranegara kita padha lengkap, nglibatno Techniques specialized, peraga, identitas palsu lan warata metu trickery kanggo gain sih lan Employment karo wong-wong mau. Kakehan iku durung bisa lan kita wis kanggo nggoleki pendekatan liyane.

Organizationally, alam banget kelompok angkara canggih panjaluk ing tingkat paling dhuwur saka keamanan kanggo mesthekake orane terus sing. Kompetisi, dateng, lying, mbeling, gangguan ing sumber lan dikarepake, corporate espionage, take overs and at times, law enforcement, are but a few of the challenges they facesound familiar?

They developed a due diligence approach that is arguably unmatched

With some hesitation, I must admit I developed a degree of admiration for my opponents. They developed a due diligence approach to screening wis Employment that is arguably unmatched. Attempts to polygraph us, conduct surveillance, tapping our communications, Internet research and other tricks that I can’t mention, mung sawetara conto carane padha nglindhungi piyambak.

Minangka Charles Darwin sapisan ngandika, “Iku ora spesies kuat sing tahan, utawa paling cerdas, nanging sing paling responsif kanggo ngganti” …supaya kita dicocogake lan sinau.

Ana uga akèh sing kita bisa sinau saka Crime Diatur (cendhak pidana Para Rasul) babagan carane kanggo nglindhungi dhéwé

Ing cahya saka teknologi anyar liwat media Internet lan sosial wis Ngartekno majeng Kapabilitas kelompok Wikipédia Crime. Merata, advancements iki wis digawé ing kemampuan kanggo calon Employment, investor lan liya kanggo misrepresent sing padha lan apa padha nindakake ing macem-macem tingkat. Kathah kegiatan iki didhukung dening fasilitas akeh saka layanan dirancang kanggo Aid ing misrepresentations, sisi, resumes tembe lan luwih.

Ana uga akèh sing kita bisa sinau saka Crime Diatur (cendhak pidana Para Rasul) babagan carane kanggo nglindhungi dhéwé saka wong-wong sing duweni potensi bakal nimbulaké karusakan kanggo ngisor baris lan ajining diri lan organisasi kang.

Ing pungkasan, nalika sampeyan nindakake amarga rajin utawa diselidiki latar mburi, apa perusahaan utawa pribadi, make sure you examine the information that exists beyond thefour cornersof a person’s resume, credentials or sales pitch… that’s where the real information will be found.

So who has the toughest hiring policy?… Those that have the most to lose.

About the Author

Pat Fogarty is a former organized crime investigator now leading Internet research and investigations at Fathom Riset Group. Baca more about Pat.