Biaya Real saka Hire Bad

Biaya Real saka Hire Bad

A toxic employee

Hiring pegawe beracun bisa duwe akeh biaya.

Aspek paling maringi hadiah apa karo wong apik sing lagi ora piyambak ing nggawe soko sing tenan inggih. Minangka manager, nonton koleksi setya, wong talented apa cohesively bebarengan digawe kula bangga lan manteb ing ati kita bisa nyegat apa-apa di buwang ing kita.

Aku sing paling wong teka bisa kepingin kanggo nambah regane sing urip; gesang ing wong-wong padha digarap; lan proyek ing tangan. Sayange, ana wong sing ngrusak lan racun budaya karya, kang bisa nggulingaké banget orane lan ajining diri saka organisasi. Iku gampang kanggo ngukur efek saka nyolong, penipuan, karusakan kanggo situs, lan panganiaya ing tembok saka perusahaan, nanging kanthi pambiji ing karusakan sing disebabake dening karyawan sing racun budaya wis adoh luwih angel.



Ora mung bisa masalah interpersonal fester ngendi iki kapribaden negatif ana… nanging jembaré bisa duwe efek kaiserlich

Iki sopo kadhangkala ugi kemampuan athikho kanggo gawe uwong yakin wong saka cara sing saka pikiran (biasane ing cara poto-bantu) lan bisa dadi de facto boss, wielding pengaruh liwat intimidation subtle utawa overt lan manipulations liyane.

Ora mung bisa masalah interpersonal fester ngendi iki kapribaden negatif ana, nanging jembaré bisa duwe efek kaiserlich ing sesambetan juragan-pegawe, dateng, produktivitas, lan ajining diri internal lan eksternal saka organisasi.

A Lesson Sinau

Conventional wis Employment screening latar mburi (rekaman pidana, mriksa kredit, lan sapiturute) bakal ora wis dicethakaké apa kita ketemu…

Bubar, pegawe nyewo dening organisasi iki nyebabake gangguan pinunjul ing panggonan makaryo. Kita padha takon kanggo nindakake pepek latar mburi mriksa ing pegawe lan ing jam katutup akeh panji abang. Ana masalah mathuk ketok, lan panggonan sakabèhé sing nyabrang menyang akeh arenas saka inappropriateness, kang padha objectionable ing umum, nanging utamané undesirable ing posisi pegawe kang.

Conventional wis Employment screening latar mburi (rekaman pidana, mriksa kredit, lan sapiturute) bakal ora wis dicethakaké apa kita ketemu, utawa kasedhiya sembarang kaweruh cocog. Pegawe iki pungkasanipun mungkasi, nanging biaya, wektu lan kaku kui dening proses iki exhausting.

A jumlah pinunjul saka wektu, dhuwit lan energi bisa ngginakaken nyoba kanggo ndandani masalah sing ngancem ajining diri lan kaslametané saka organisasi. Sanadyan ana jawaban prasaja, ngerti sing kita supaya menyang melu punika wiwitan apik banget.

Resume A proyek pelamar lan Diverifikasi ora totalitas informasi kasedhiya bab mau; iku apa padha arep ndeleng, lan kir latar mburi umum digunakake pribadi kerep cupet kanggo ngumumke ing alam bener saka ngrekrut potensial. Ana informasi luwih diwenehake dening proses screening latar mburi pepek, kang luwih kanthi nuduhake karakter, ajining diri, pola prilaku, lan hubungan.

Dadi, pawulangan hard-menang pengalaman perusahaan iki mulang: kabeh screening wis Employment ora digawe merata. Coba lengkap perusahaan mriksa latar mburi layanan sing nglindhungi integritas lan keamanan perusahaan saka outset. Mengkono uga nyimpen turmoil internal, wektu, frustasi, dhuwit, lan ngrusak kanggo reputasi perusahaan kang.

About the Author

Pat Fogarty is a former organized crime investigator now leading Internet research and investigations at Fathom Riset Group. Baca more about Pat.