Investigations pribadi ing Vancouver, SM

Fathom Riset Group is a Vancouver private investigation company providing comprehensive services to people and companies in Vancouver and BC. Our private investigators have years of law enforcement investigative expertise—having led and conducted major criminal investigations locally and internationally. Our methods result in an investigative product that is thorough and revelatory—mitigating risk and providing an accurate portrait of the investigative target. Apa sampeyan kudu layanan diselidiki pribadi, screening perusahaan, utawa diselidiki legal lan support, kita bisa bantuan.

Sing Fathom?

Fathom dipimpin déning CEO, Pat Fogarty, bubar pensiun inspektur polisi sing mimpin Divisi Crime Wikipédia kanggo Angkatan gabungan Enforcement Khusus Unit BC. Ing Fathom, Pak. Fogarty leads a team of seasoned investigators—experts at data mining and intelligence gathering.

Read more about our team.

Our Vancouver private investigation services

Our private investigations are applicable to any subject or investigative target. Ing pungkasan, kita ngirim produk unsurpassed sing mitigates resiko pribadhi lan perusahaan lan withstands nliti saka sistem legal. Penyelidikan pribadi lengkap luwih saka searches database mere. Fathom gumantung cara selidik buktiaken sing netepake bukti.

Penyelidikan Umum

Apa sing nggoleki wong, investigating aset utawa kudu riset online, penyidik ​​kita mahir collating, verifikasi lan ningali sambungan ing sumber riset sing njlentrehake alam saka subyek selidik.

Read More

Diselidiki Corporate

Kayaking lan BC perusahaan lan investor bisnis bisa njupuk kauntungan saka pangerten kita malang legal lokal lan internasional lan pengalaman kita sungguh nangani penyelidikan Komplek. Apa perusahaan mbutuhake layanan amarga rajin, screening personel, diselidiki selaras utawa layanan Manajemen selidik, Fathom bisa Ngatur Proyèk panlitèn sing ngenali potensial resiko lan nyuda pribadi, gawe piala legal lan financial kanggo perusahaan lan wong.

Read More

Layanan Dhukungan Legal

Pokrol kayaking lan tim legal mbutuhake tim dhukungan selidik sing mangertèni Manajemen cilik legal, angger-anggering Toret, lan cara sing njamin akurasi lan lampahing. Layanan Dhukungan legal kalebu diselidiki, diselidiki bondho, Manajemen cilik lan document mindhai lan organisasi.

Read More