Asset Investigations

Fathom Research Group’s asset investigations use a variety of open source and proprietary databases along with specific research techniques to legally uncover hidden assets or financial holdings. Kita wis dikembangaké lan indeks database tartamtu sing bakal nulung ing uncovering aset individu utawa perusahaan. Penyelidikan Financial bondho katon kanggo sifat didhelikake, perusahaan Nihan, lan Holdings liyane dianakaké dening unggulake a (wong liya). Our asset investigation services are offered in Vancouver, BC and internationally.

Konsultasi gratis & Quote
Receive a free asset search consultation.

Wong, perusahaan, lan organisasi liyane perlu kanggo tumindak sing bondho kanggo pengadilan sing lagi ditindakake, kang iso kedaden ing investasi, utawa minangka bagéan saka diselidiki latar mburi. Amarga ngakses akun bank utawa investasi ora bisa rampung tanpa panguwasa hukum, peneliti kudu nelusuri metu informasi sing cocog nggunakake alternatif lan kreatif liya kanggo ngenali aset.

Ngenali utang

Iku merata penting kanggo ngenali hukuman sing ora bisa gampang dideteksi. Penampilan bisa deceptive. A potential investor or individual who presents significant assets may also have significant liability attached.

An asset investigation relies on a research methodology supported by strong search capabilities. An analytical protocol and investigative process will connect the dots to prove a clear picture of an individual’s or company’s asset status.

What can our asset investigations find?

  • Real property
  • Motor vehicle liens
  • Vessel registrations
  • Aircraft registrations
  • Civil litigation and judgments
  • Divorces
  • Filings probate
  • Pambocoran Corporate
  • Perusahaan publik perdagangan
  • Patents lan merek dagang
  • Organisasi nirlaba, dhuwit mbiayai
  • Dana leren
  • Ngenali dicalonke (kulawarga lan bisnis)
  • Aset koleksi