Pengacara ora Penyidik ​​Legal.
Penyidik ​​Legal ora Pengacara

Pengacara ora Penyidik ​​Legal.
Penyidik ​​Legal ora Pengacara

legal-investigatorsAku wis tansah ketemu nggarap pengacara lan proses legal kanggo dadi salah siji bagéan sing paling menarik saka Karir hukum pelaksanaane sandi. Utamané nyenengake, padha kasus utama sing melu selidik Komplek lan Sastranegara prosecutorial. Padha nguripake akeh passion, lan, ing kaping digawe panas, lan debat kuat. Makarya bebarengan saka awal saka proses selidik menyang tuntutan ukum lan final panggonan hukum nggawa raos completion lan kepuasan.

Penyidik ​​nggawa skills sing beda kanggo meja

A selidik legal apik bondho pinunjul kanggo pengacara, kumpul informasi lan verifikasi bukti sing ndhukung kasus.

A apik selidik legal punika aset pinunjul kanggo pengacara, kumpul informasi lan verifikasi bukti sing ndhukung kasus, nyediakake madegé kanggo pitakonan legal, lan nambah kemungkinan saka kasil positif. Penyidik ​​makaryakaken Techniques lan skills riset sing pengacara uga ora duwe kemampuan utawa wektu kanggo nindakake.

Umur digital wis diganti sawetara cara kang penyelidikan conventional sing conducted, ndawakake penyidik ​​tekan lan deepening ing blumbang sumber-sumber informasi. Nalika search engine tradisional saged ngakses Jumlah sungguh informasi kualitas dhuwur sing ana ing web, Intelligence sumber mbukak lan data mining web jero, wis dadi wigati kanggo penyelidikan legal.

Ngenali, panggonan lan Interviewing saksi

Penyidik ​​dilatih ing Techniques Interview lan statements nggayuh bisa ngewangi ing proses kasunyatan-nemokake.

Ing panalitén legal akeh, saksi kudu dikenali, dumunung lan diwawancarai. Lan selidik experienced karo skills ing riset Internet majeng asring bisa nemokake lan nyedhiyani informasi latar mburi pinunjul ing seksi. Penyidik ​​dilatih ing Techniques Interview lan nggayuh statements bisa ngewangi ing proses kasunyatan-nemokake utawa miyak bukti ora siap dibeberke dening subyek.

Seksi Comprehensive utawa wong-of-kapentingan kir latar mburi

Vetting saksi, kalebu sing saka pitutur ngawan, bisa nyedhiyani litigator karo kaluwihan wujud. A mriksa latar mburi lengkap bisa ngenali bukti ora dibeberke pisanan, karakter ngumumke, integritas, ajining diri, masalah peraturan lan financial, utawa, hubungan lan pola prilaku sing bisa mupakat ing akèh aspèk saka ujian lan seksi profil salib.

Searches Financial bondho

Proses lan analisis selidik bakal nyedhiyani pangerten luweh jelas saka aset dianakaké dening wong utawa perusahaan.

Penyelidikan Financial bondho bisa ngenali property didhelikake, perusahaan Nihan, lan Holdings liyane saka subyek diselidiki utawa sing unggulake—a person or company whose name is used on title only for stocks, real estate and other assets, to hide the identity of the actual owner.

Investigators can use open sources and proprietary databases and research techniques to legally uncover assets or financial holdings. An asset investigation relies on a research methodology supported by strong search capabilities and particular knowledge. Proses lan analisis selidik bakal nyedhiyani pangerten luweh jelas saka aset dianakaké dening wong utawa perusahaan.

Open source, proses lan analisis selidik

An investigator can connect the dots and put together key sources of intelligence.

Teknologi informasi wis dhasar diganti sawetara saka carane kita neliti. Ngembangaken skills diselidiki online perlu kanggo verifikasi identitas, latar mburi penggambaran riwayat, pambiji pribadi, sejarah Hukum lan financial, lan Ngenali hubungan, mbutuhake kawruh pinunjul saka dhuwur publik (sanadyan asring didhelikake) Sumber internet.

An investigator can connect the dots and put together key sources of intelligence to assist counsel’s position—establishing associations and patterns of behavior that can support their strategy and help ensure the desired results in court.

Real lan probate diselidiki

There are many techniques and skills required to find people, and even for a professional it can be a daunting task. Investigators trained in identifying patterns and thinkingoutside the boxcan often establish a person’s whereabouts. People are creatures of habit, and often are off the radar but sometimes close by—hiding in plain sight.

If a historical reconstruction or corporate history is required, an investigator can help piece together missing facts, documents and witnesses.

Elektronik ngatur lan ngatur materi ngono Komplek

Complex cases and investigations require assigned tasks, decision logs and an accountability process.

Legal investigators experienced in major case management routinely prepare court briefs, lapuran lan Affidavits didhukung dening paket pambocoran digital sing diatur lan ditelusuri. Complex cases and investigations require assigned tasks, kaputusan log lan proses tanggung ing dhukungan saka kacepetan, aliran lan arah kasus legal. Penyidik ​​bisa njaluk, document, njelasno, lan njaga lampahing saka pameran.

Aja sampeyan mbutuhake layanan diselidiki legal?

Yen sampeyan pengacara sing perlu layanan Dhukungan selidik, Fathom Riset Group ndadekke puluh saka pengalaman kanggo diselidiki legal lan ngatur cilik. Yen sampeyan duwe pitakonan sembarang babagan layanan kita, utawa kaya kanggo ngrembug carane kita bisa mbantu, hubungi kita.

About the Author

Pat Fogarty is a former organized crime investigator now leading Internet research and investigations at Fathom Riset Group. Baca more about Pat.