Korban’ Service Advocacy hak

Ing Juli 23, 2015, Canadian Korban Bill Rights undhang teka menyang pasukan. Undhang-undhang menehi korban saka angkara kanthi hak-hak kukumipun informasi, pangayoman, partisipasi, restitution lan proses complaint sing menehi wong swara ing pidana sistem kaadilan. Bill nemtokake korban saka angkara minangka individu, sederek, pasangan utawa gumantung, sing wis nandhang fisik gawe piala utawa emosi, karusakan, utawa mundhut ekonomi minangka asil saka pelanggaran pidana lan tumindak tartamtu.

Senajan Bill nyedhiyakake hak, victims may have difficulty understanding complex procedures, accessing information, or self-advocating. Fathom’s victim advocacy service supports victims by educating, facilitating access, and navigating complex or bureaucratic procedures on the victim’s behalf.

Konsultasi gratis & Estimate
Receive a victimsrights advocacy consultation.
Konsultasi gratis & Estimate

Our victimsrights services

Fathom Research Group is a professional investigative agency with expertise in investigative protocol, file management and disclosure. Penyidik ​​kita duwe ekstensif pengalaman nalika panyelidhikan pidana lan bisa kanggo audit lan maneh kemajuan berkas. Ing kemitraan karo Vancouver basis tenan hukum pidana, Johnson Doyle lan Sugarman, Fathom Research Group bakal tumindak atas jenenge korban dening:

  • Ingkang korban ing hak miturut Korban Canadian Bill Rights
  • Nglamar ing korban atas kanggo akses menyang informasi
  • Reviewing / audit pambocoran selidik, nganyari lan status diselidiki / tuntutan ukum
  • Njupuk korban hak pangayoman
  • Njupuk korban hak informasi lan partisipasi ing saindhenging pidana sistem kaadilan
  • Ngancani ing seeking restitution
  • Key complaint lan tindakake munggah ing atas jenenge korban
  • Nyediakake sembarang perwakilan luwih dibutuhake

Canadian Korban Bill saka Gambaran Umum Rights

Korban’ hak

Korban A saiki bisa ngleksanani hak-hak sing nalika pelanggaran lagi nyelidiki, kadakwa lan ing saindhenging proses ngendi nerak tundhuk kaadilan pidana, corrections or conditional release processes. For cases in which an accused has been found unfit to stand trial or not criminally responsible due to mental disorder, the victim can exercise their rights while the accused is subject to the jurisdiction of a court or Review Board. The Canadian Victims Bill of Rights supersedes all other federal Acts. Where inconsistencies arise between the Canadian Bill of Rights, the Canadian Human Rights Act, the Official Languages Act, the Access to Information Act, utawa Kebijakan undhang, hak ing Korban Canadian Bill Rights bakal imbang karo pranatan iki gabungan-sah miturut ukum liyane.

Korban saka angkara

Victimization pidana wis adoh sik njongko jalaran negatif ing individu, kulawargané, lan masyarakat ing gedhe. Ora ana siji ngarepake dadi korban saka angkara lan ana akeh pusat sumber daya sing ana kurban penyuluhan lan therapy, nanging biasane korban kepengin jawaban, tanggung lan kaadilan. Bisa tugas satunggaling perkawis ingkang ngajrihi mangertos lan mlaku netepke diselidiki pidana lan tuntutan ukum. Ing prakara serius, iku wis paling kiwa profesional.

Maca liyane babagan Canadian Korban Bill Rights.