Manajemen Reputation pribadi

Yen sampeyan saiki utawa uga ing Kawigaten, sampeyan bisa uga kudu njupuk langkah-langkah kanggo ngatur reputasi Panjenengan. Bagéyan saka Manajemen reputasi wis ngerti apa wis ngandika utawa diterbitake bab sing online. Fathom’s personal reputation management services will unearth information that could harm you, your family or your business.

Konsultasi gratis & Quote
Receive a free reputation management search consultation.
Konsultasi gratis & Quote

Fathom will investigate and find:

  • Sajarah Media
  • Sajarah media sosial
  • Kontribusi Politik
  • Sajarah Bisnis
  • Potret utawa komentar badhan
  • Sajarah pengadilan lan pengadilan
  • Aset
  • Apa kang ngandika bab sampeyan dening wong
  • Sembarang paramèter panelusuran sampeyan nganggep perlu

Why you might need personal reputation management

Saben uwong wis krungu crita saka calon, pulitisi kapilih, entertainers lan olahraga pahlawan kang wis kanggo ngadhepi Wirang saka skandal. Kakehan, iku kasunyatan sejarah sing ditemokke dening Laka sing ndadékaké kanggo manungsa waé media negatif.

A calon pejabat politik iku investasi ageng kanggo parpol, lan calon sing dadi pasuryan saka partai, kawicaksanan lan budaya. Entertainers lan tokoh olahraga makili industri ageng, asring karo mréntahaké donya lan investasi financial gedhe tenan lan resiko. Kanthi mangkono akeh nandur modhal, skandal nglibatno tokoh umum bisa nimbulaké unimaginable jalaran emosi lan financial kanggo loro selebriti lan backers sing.

Tokoh umum saiki lan masa depan

Kita bisa bantuan dening nuduhake sampeyan totalitas apa dumunung ing Internet bab sampeyan. Akses Kita data lan cara kanggo nemokake informasi bakal bantuan njamin yen penawaran sing digawe taun kepungkur ora surprise kanggo sampeyan utawa masyarakat sing ngawula. Njaluk ing ngarep masalah potensial sadurunge wong liya ora. Kita ngerti carane soko entheng bisa njaluk spun menyang crita sordid dening pundits, calon saingan, lan media warta luwe kanggo ratings.

Partai politik lan organisasi

Mengkono kabeh asring banget; katelu milih “sampurna” calon. Dana sing wungu, acara sing ngrancang, Rilis penet sing ditanggepi. Banjur, wong nerangake kanggo sampeyan karo soko sampeyan durung ngerti bab calon. Iku ora malah kudu serius ing alam, nanging ora ana siji kepengin kanggo mangerteni sing calon bintang ngandika soko bab puluh tahun kepungkur utawa digawe kontribusi kanggo “liyane” parpol sadawane dalan. Ayo kita mbantu nggawe manawa calon Panjenengan embodies kawicaksanan lan gambar.