Layanan Investigation

Fathom Riset Group provides investigation services to people businesses and people working with businesses. Our investigations can help you minimize risk—personally and professionally.

Private investigations

Fathom provides private investigation services worldwide. Our investigators have extensive, international and national law enforcement experience. Whether you require investigations that support criminal or civil proceedings, or data/evidence gathering and collation to support legal cases or other matters, kita bisa bantuan.

Read More

Penyelidikan latar mburi lengkap

Our comprehensive investigations are appropriate for individuals or corporations who require thorough background screening on an individual, bisnis utawa èntitas liyané. Riset ekstensif Fathom bakal ngupaya informasi sing siningid ana ing web jero, pidana, cathetan sipil lan umum lan macem-macem sumber liyane ora siap diakses kanggo masyarakat. Nalika sampeyan kudu minangka akeh informasi babagan wong utawa organisasi minangka bisa kanggo golek, a comprehensive investigation is appropriate.

Read More

Asset search

Financial and asset searches seek hidden property, perusahaan, lan Holdings liyane dianakaké dening unggulake a (wong liya). Fathom uses investigative methods and analysis that provides a clear picture of the investigative target’s asset portfolio.

Read More

Relationship lan gendakan mriksa latar mburi

Yen sampeyan wis ketemu wong online, sing ngetik sesambetan serius, utawa sing ngelingi njupuk langkah sabanjure amba, sampeyan utang iku kanggo dhewe kanggo ngurangi risiko digandhengake karo unknowns. Fathom bisa ngupaya metu hubungan lan pola prilaku lan kegiatan sing bisa dadi pratandha warning.

Read More

Golek wong

If you need to find someone for a variety of reasons, let Fathom do an in depth search. We don’t just check common search engines—we scour the “web jero” and make the connections that help people find people.

Read More

Nalika iku lunga salah

Yen sampeyan wis ngetik hubungan bisnis, sesambetan pribadi, utawa sawetara kahanan liyane sing arep pol salah lan nyebabake kaku lan potensial resiko kanggo sampeyan utawa gedhe-gedhe tresna, iku tau kasep kanggo nglindhungi dhewe. Fathom bisa nyedhiyani riset selidik kanggo miyak pola pidana prilaku, hubungan, curiga kegiatan, utawa kegiatan liya sing mbebayani. Katrangan kaya mengkono kuwi bisa kasedhiya kanggo polisi utawa digunakake kanggo ndhukung cilik pidana utawa sipil.

Read More

Manajemen ajining diri pribadi

Sapa sing utawa bakal dadi ing Kawigaten umum perlu kanggo ngatur ajining diri marang dheweke utawa. A part gedhe saka Manajemen reputasi wis ngerti apa lagi ngandika utawa ditulis bab sing online. Fathom bakal nggoleki informasi sing bisa cilaka utawa sijine ajining diri ing resiko.

Read More

Diselidiki online lan riset

Online investigation services can be used for finding a person, Panggonan, utawa obyek; nemokake dokumen; pasar lan pesaing riset; nggoleki informasi financial; utawa panggonan informasi sing paling Esoteric utawa nyamarke imaginable. Ing “web jero” punika sumber apik karo guide tengen. Ayo layanan diselidiki lan riset online Fathom kang nemokake apa sing wis looking for.

Read More

Investigative review

Fathom conducts impartial investigative reviews. If you are conducting an investigation, we’ll assess your process and ensure it is complete and unbiased

Read More

Foreign student professional advocacy services

Fathom Research Group offers foreign students seeking educational pursuits in the greater Vancouver, BC area professional advocacy services, including risk management and access to legal and medical help.

Read More

Korban’ rights advocacy service

Victims may have difficulty understanding complicated, sometimes bureaucratic procedures, obtaining information, or self-advocating. Fathom Research Group supports victims by educating, facilitating access, and navigating complex procedures on behalf of the victim.

Read More