Bisnis International & Corporate rajin Amarga

Bisnis International & Corporate rajin Amarga

International Corporate Due DiligenceA pendekatan cursory kanggo rajin amarga ing partners bisnis internasional ora ana maneh cekap lan langkah penting kanggo perusahaan operasi global. A gaweyan amarga rajin tepat uga wektu tundha hubungan bisnis anyar, nanging njupuk trabasan lan mboten saguh kanggo mlaku partners internasional dokter bisa duwe impact financial lan operasional catastrophic. Kanggo nglindhungi piyambak saka keapesan mangsa, bisnis bakal uga menehi saran kanggo nerusake cautiously lan sak tenane, janji pendekatan selidik rapi sing bakal unearth risiko potensial.

Nalika ngumpul rincian financial lan legal penting, they are only one part of several precautions a company should take when assessing an international business partner. Identifying the potential risk and history of the person(s) behind local or international companies, trade and investments is a crucial aspect of that enquiry.

Laws and regulations

It’s incumbumbent upon businesses to be aware of a country’s laws and investigate a potential business partner’s compliance with them

U.S. lan pemerintah Canadian dilakokaké hukum lan angger sing ningkataké kaamanan nasional, manca privasi, lan kapentingan ekonomi kanggo negara pamilike. Iki kalebu, nanging ora winates kanggo, peraturan related to ekspor, impor, sanksi perdagangan, panjalukan kanggo tundhuk karo Boycotts tartamtu, lan bribery. Hukuman sipil lan pidana bisa dileksanakake ing perusahaan sing nglanggar iki hukum lan angger. Iku tambah akeh nduweni kewajiban marang organisasi mengkono bisnis ing luar negeri kanggo bakal weruh saka negara melu’ peraturan, lan nggarap diselidiki sing nemtokake apa bisnis partners potensial ingkang kalebet ing selaras karo hukum lan angger.

Carane amarga karya rajin

Ana ora hard lan cepet aturan sing mrentah standar utawa protokol kanggo nganakake investigasi amarga rajin internasional. Kaya diselidiki sembarang, sampeyan miwiti karo proses nemokake kasunyatan. Takon partner bisnis potensial kanggo ngrampungake questionnaire sing nyediakake informasi tartamtu lan lengkap sampeyan kudu miwiti riset Panjenengan. Njupuk ora bot-sih, pendekatan selidik, scrutinizing informasi kasedhiya, nalika kang waspada kanggo ngenali apa wis ilang. Verifikasi minangka akeh informasi sing bisa lan nimbang hiring selidik profesional sing wewenang iki jinis riset.

Looking ing nomer bisnis mung salah siji bagéan saka proses. Sapa sing konco bisnis lan latar mburi bisa dadi luwih penting. Sawise sampeyan wis rampung “resiko- adhedhasar” analisis, njupuk tindakan kanggo luwih neliti sembarang panji abang ditemokaké déning riset dhisikan.

Due diligence errors: there are no good excuses

Sayange (and unwisely) many corporate due diligence investigations are begun after business relationships are entered into, often in light of information that is accidentally discovered, reported by authorities, or disclosed by business partners. However the information is found, kasunyatan sing iki ora ditemokaké ing awal iku kerep amarga ora ana diselidiki iki conducted utawa diselidiki iki conducted lingkungan lan durung verifikasi kabeh rincian sing kasedhiya utawa nemokake informasi winadi cocog.

Ora Ana pengadilan utawa priksaan bakal nampa “Kita durung ngerti” utawa “We durung sak tenane neliti” minangka pitakonan legal bener

Sembarang kemitraan bisnis wis risiko, nanging risiko sing compounded exponentially kanggo wong lan perusahaan sing didhisiki sesambetan lan salajengipun nemokake misrepresentations, irregularities legal utawa financial. Ora Ana pengadilan utawa priksaan bakal nampa “Kita durung ngerti” utawa “We durung sak tenane neliti” minangka pitakonan legal bener. Nalika ngetik menyang bisnis, iku tugas, ora pangadilan kang, kanggo ngenali illegalities utawa laku jelas saka partner financial. Nalika irregularities iki dadi masalah, shrugging pundak ora Cut iku.

Questionnaire pambocoran: a garis informasi

Iki pitakonan sing garis dhasar kanggo amarga rajin

A dhasar kanggo ngalangi amarga rajin bisa miwiti karo lengkap “ing rekaman” questionnaire pambocoran. Pitakonan kudu cukup lan cocog kanggo partnership bisnis lan kudu mlebet dening pengacara. Pejabat senior perusahaan karo tondo asto panguwasa kudu ngrampungake questionnaire. Wilayah ujian ngirim kalebu: latar mburi perusahaan; Pamilik’ bisnis, Sajarah financial lan Employment; sembarang sipil, masalah pidana utawa peraturan; corruption, hukum jurisdictional; hubungan lan ajining diri umum; corporate patterns of behavior; training standards; lan, safety practices. These questions are a basic baseline for due diligence – a good starting point that could keep you out of court.

Conducting background research

The investigator’s work must be allowed to proceed without any influence

How much research you conduct should be proportionate to the potential financial, legal, and personal risks. The aforementioned disclosure questionnaire is imperative, nanging kudu nganti munggah karo diselidiki conducted impartially digawa metu dening experienced, sawijining pihak katelu karo expertise tontonan ing penyelidikan internasional. Ing karya selidik kang kudu diijini kanggo nerusake tanpa pengaruh saka pihak hiring. Selidik ketemu apa utawa dheweke ketemu, lan temonan laporan apik, ala utawa indifferent.

Investasi ibukutha wujud, wektu lan energi menyang sukan bisnis internasional punika janji serius sing kudu ngetik menyang after cocok, diselidiki pepek. Proses rajin lengkap amarga bantuan bakal nglindhungi investasi, murah risiko kang larang regane lan wektu-akeh tumindak legal, lan nglindhungi bisnis lan ajining diri profesional.

Ngelingi diselidiki amarga rajin internasional? Contact Fathom.

About the Author

Pat Fogarty is a former organized crime investigator now leading Internet research and investigations at Fathom Riset Group. Baca more about Pat.