Watesan Google Riset Online

Watesan Google Riset Online

Limitations of search engines for online research

Telusuri mesin ngeruk saka lumahing data sumadhiya

The World Wide Web digunakake dening 40 percent of the world’s population and 77 percent of the developed world for news, entertainment, communication and countless other purposes. Even though more people are using Google for searches, we are finding less of the data that’s available. The reason…conventional search engines can only offer up the tip of the iceberg of available information in response to our queriesA measly 3 percentand it is getting worse.

Google wis dadi De alat riset facto kanggo wong akeh nanging uga cupet kanggo gumantung ing kanggo prakara serius.

Teknologi wis saya ganti saka “kothak” TV kanggo Plasma, LCD lan LED. Telpon A wis dadi komputer, lan kita wis teka nyana luwih saka wong-wong mau. Kita omah-omahé katon beda-beda saka padha 10 taun kepungkur kanthi pangisi daya ing cedhak lan macem-macem layar. Sanadyan media fisik lan Komunikasi teknologi canggih lan tau Ngapikake, online data is largely unrefined – a hodgepodge of search results with often dubious relevancy and accuracy.

When you Google something, do you look at where the data is located or who owns it? Do you ever look up something one day, and then try to look it up a few days later and can’t find it? When data disappears, where does it go? Do you think about where the data is before you search?

Google results vary worldwide

If you search something on Google from the U.K., sampeyan bakal kamungkinan njaluk pesawat temen beda asil tinimbang yen sampeyan digawe query search padha saka Vancouver. Asil bisa beda-beda, supaya akeh sing asil saka ndhuwur UK. uga ing kaca 10 yen pitakonan panelusuran Panjenengan wis conducted saka Vancouver.

Google iku ing bisnis nggawe dhuwit. Asil gabungan saka lokasi, sejarah browsing lan bisnis onomatopia kanggo peringkat.

Page 1 asil ora kudu luwih relevan

Sawetawis kanyatan bab peringkat:

  • #1 ing panelusuran Google nemu 32% kabeh klik.
  • #2 ing panelusuran Google nemu 17% kabeh klik.
  • #3 ing panelusuran Google nemu 11% kabeh klik.

Kalkulus Google gumantung ing luwih saka 200 unique signals orcluesthat make it possible to guess what you might really be looking forfrom Google’s Inside Search.

92 out of every 100 people who search on the Internet do not click past the first page of Google results. Is first page data that relevant? Aja. First page results get there through a combination of programmatically applied rules that gauge a website’s relevance (Google’s algorithm), online marketing tactics like search engine optimization, Web marketing (asring digunakake minangka Techniques kanggo ngapusi asil Google ing pangarep-arep saka nambah peringkat), lan bisu luck.

A pesawat saka aturan diprogram sing limo data bisa tau dadi dipercaya ing vetting informasi minangka manungsa bisa. Ing searcher utawa selidik gumantung pengalaman, pengadilan kasebut kanthi teliti, dianggep, kawruh saka subyek panaliten, lan konteks. Kita ngerti persis apa kita digoleki. Kita mangertos kita maksud; Google mung ngiro-iro.

Supaya apa ora kabeh iki marang kita?

searching with Google on the Internet today is like dragging a net across the surface of the ocean

Google, Bing and other popular search engines are very useful and make some data on the Internet easy to locate; Nanging, if you are searching for something relevant and unique to a person or business, some nugget of information that relies on human judgment to discern its value, or something not widely published in typical online channels, how can you rely on results returned by a machine? You can’t.

The fact is, Google, sumber sing paling nimbang jawaban kanggo kabeh pitakonan, wis watesan bener. Sampeyan ora bisa nggunakake Pethel kanggo pengeboran bolongan, lan panjenengan ora bisa katon ing kaca utawa malah atusan asil bali dening Google lan nganggep sampeyan bakal nemokake persis apa sing seeking. Sampeyan bakal nemokake jawaban, nanging bakal nemokake jawaban tengen?

Telusuri mesin mung ngeruk lumahing

Minangka mung tip saka iceberg katon pengamat, supaya telusuran Google khas sing sumerep jumlah cilik saka informasi sing kasedhiya. Mike Bergman, ngedegaken saka Planet padhang nyatakake “searching with Google on the Internet today is like dragging a net across the surface of the ocean: sing menehi hasil gedhe bisa kejiret ing net, nanging ana kasugihan saka informasi sing jero lan mulane ora kejawab”.

Nyeret bathi ngisor lumahing

Digarap liyane saka informasi wis kakubur ing apa disebut web jero. Web jero, kasusun saka data-data sing wis ora indeks lan mulane ora bisa dumunung dening search engine tradisional. Iku angel kanggo ngerti carane amba web jero nanging paling atusan utawa ewu kaping luwih gedhe tinimbang web lumahing. Web jero ora kudu ndhelikake data, iku mung sing teknologi search engine conventional wis wektu hard nemokake lan nggawe pangertèn mau.

Ngurmati sunken saka web jero

Ing kasekengan ing mesin tradisional kanggo nliti web jero nggantosi longkangan utama ing ngakses Jumlah sungguh informasi dhuwur banget kualitas ana online. Akeh iki Kaca-kaca internal duwe pranala njaba, ngemot blog, petunjuk berkas, jurnal technical, makalah profesional, foto lan jumlah Untold data lan informasi sing search engine ora bisa nemokake.

Miturut cara kang contone, paling koran duwe situs dhewe. Ing kaping, search engine bakal dijupuk sawetara artikel sing populer. Nanging artikel liyane nyamarke sampeyan bakal duwe kanggo langsung menyang website koran lan nelusuri isi. Malah karo warta populer, lawas padha dadi, the less likely it is they will be returned by a search query.

Don’t give up on Google, just don’t rely on it

Google is arguably the world’s largest search engine. Understanding that your Google search will provide you results that contain only a small portion of the information available on the Internet.

If there is personal, financial or legal risk to you or your organization, consider using a professionally trained investigator who understands how to mine the webone that conducts real online investigations Ora kir latar mburi cursory. Tim kita wis indeks akeh database dianakaké ing web jero, mbukak sumber, pemerintah lan tertutup situs sing sumber daya kritis kanggo penyelidikan kita online.

Gegandhengan karo / cara selidik kita analitis, kita bisa nyambung titik lan nemtokake veracity informasi kanggo kir latar mburi pribadi, penyelidikan legal, amarga rajin perusahaan lan riset specialized.

About the Author

Pat Fogarty is a former organized crime investigator now leading Internet research and investigations at Fathom Riset Group. Baca more about Pat.