Compliance Screening & Regulatory Investigations

Tundhuk peraturan nuduhake gol sing perusahaan utawa agensi umum kudu entuk kanggo mesthekake yen personel sing weruh saka, lan njupuk langkah-langkah kanggo tundhuk karo, hukum lan angger cocog. Akses kita propriety lan pemerintah database bebarengan karo indeksasi ekstensif kita data basis Internet ngidini kita kanggo riset informasi sing dibutuhake ing dhukungan saka selaras.

Konsultasi gratis & Quote
Receive a free consultation for compliance screening.
Konsultasi gratis & Quote

How compliance screening and investigation can help

Perusahaan, institusi, , lan agensi pamaréntah sing tundhuk selaras legal utawa peraturan ing layanan lisènsi utawa kontrak kasedhiya kanggo umum. Compliance screening identifies whether these regulatory requirements are being upheld.

Syarat bisa kalebu kir rekaman pidana taunan, tumindak evaluasi pribadi, nyopir cathetan kir, taksiran karakter pribadi, utawa informasi liyane ing prilaku sing bisa cilaka ajining diri saka institusi. Contone, terminal lotre, kasino, distributor omben-omben, lan Pemerintah duwe tanggung jawab kanggo mesthekake individu sing ora breaching kewajiban perjanjen. Kita bisa nyedhiyani screening fokus lan biasa kanggo mesthekake syarat sing ketemu.

  • Rekaman pidana biasa / biaya mriksa
  • Musuhan Sipil
  • Kebijakan media sosial
  • Kegiatan karakter
  • Abstrak pembalap kang
  • Nganyari latar mburi Keamanan
  • Sembarang paramèter panelusuran tartamtu dibutuhake