Corporate lan Personal Amarga rajin lan Presentation Safety Online

Corporate lan Personal Amarga rajin lan Presentation Safety Online

Fathom Riset Group bakal kurban organisasi presentation free babagan amarga rajin umum lan perusahaan lan misconceptions safety online.

Ing presentation ndhidhik kepentingan bisnis lan perusahaan, seng luweh tuwo lan masyarakat umum bab salah paham ngengkel lan duweni potensi mbebayani gegayutan kir latar mburi, Riset internet, lan beboyo online.

Apa sing bakal sinau

Presentation Kita bakal mulang bab:

  • wutah saka organisasi angkara lan Internet
  • risiko online lan cara kanggo ngurangi wong-wong mau
  • watesan lan misconceptions babagan Google
  • tingkat saka diselidiki online kalebu: “web lumahing”, “web jero” lan “web peteng”
  • shortcomings of rekaman mriksa pidana
  • watesan saka mriksa latar mburi
  • anatomi saka diselidiki latar mburi

Ing goal saka presentation kita kanggo ngajari sing sing nggunakake Internet lan layanan online kanggo ngevaluasi resiko pribadhi lan perusahaan, lan kanggo mesthekake pirsawan kita mangertèni akeh salah paham sing ana. Mangga hubungi kita ing ngisor iki , utawa telpon 1-800-217-0097 takon bab pesenan presentation utawa kanggo informasi luwih lengkap.

Best Regards,

Patrick Fogarty, CEO
Fathom Riset Group

Book presentation utawa nyuwun informasi sing luwih

All fields except message are required.

Your Message

captcha
Enter the code from above :

About Fathom

Fathom Riset Group, wis a-full service basis Internet, investigative research firm that provides corporate screening, pribadi lan specialized online investigation services worldwide. Our team is comprised of law enforcement experts experienced in International organized crime, Intelligence kumpul, penyelidikan lan Techniques riset online. Kita kawangun kita perusahaan sawise ndelok tragedies pribadhi lan perusahaan akeh lan luput asil saka lack saka kawruh lan misconceptions lingkungan riset Internet, beboyo online lan ing kasekengan kanggo warga kanthi nelusuri informasi kasedhiya.

About the Author

Pat Fogarty is a former organized crime investigator now leading Internet research and investigations at Fathom Riset Group. Baca more about Pat.