Author Archives: Pat Fogarty

Anatomi saka Investigation

There are many different kinds of investigations, kayata pidana panggonan makaryo, peraturan, sipil lan supaya ing. Kaya warna minangka padha bisa koyone, penyelidikan duwe akeh commonalities. Wong kabeh duwe sawetara wangun saka proses mréntahaké dirancang kanggo salah siji tantangan bukti utawa carane diselidiki iki conducted. Sembarang mréntahaké, oversight review or inquest focuses on