Apa Rates Crime Banget Falling?

Apa Rates Crime Banget Falling?

Crime rates

Apa tarif angkara tenan Mudhun, utawa ana Kadurjanan sing ora klebu ing stats?

Ing Fraser Institut bubar dirilis laporan (PDF) nyatakake yen “angkara tarif” ing Kanada terus kanggo nyelehake, nanging biaya investigating angkara terus munggah.

Akeh wong mung ora keganggu nglaporake angkara

Ndeleng laporan Luwih beda, Aku setuju yen tingkat angkara kacarita wis nempel, nanging ora ing tingkat Bituin. Kriminal apa bank-bank ora Rob akeh maneh, lan liyane saka kanggo tujuan insurance, akeh wong mung ora keganggu nglaporake angkara. Minangka laporan nuduhake, proses hukum wis dadi luwih larang, sing rumit banget lan luwih nuntut, straining kapercayan saka sistem.

Aku isih duwe kasus sing liwat pitung taun lawas sing wis ora malah miwiti kanggo nggawe cara sing liwat pengadilan. Penyelidikan Iki padha rampung magepokan karo negara liya, kabeh kang wis didakwo lan dihukum taun sing dipuntudhuh ago.

Siji mung wis katon ing hubungan Ghomeshi lan rikuh pakewuh wanita kanggo resmi sambat. Ing panyokro bowo, yen ditemtokake dadi pidana, uga wis tau wis klebu ing statistik angkara sakabèhé wis ora wis kanggo tingkat woro-woro iku ditampa. Carane akeh iki Kadurjanan padha lan Bituin kedaden? Susah, Aku suggest iku acara dina rata-rata. Aku ora nyalahke wong wadon siji dicokot. Ngadeg piyambak ing courtroom a, kang vigorously dipun sinaoni dening pengacara nyoba trampil, mbabarake kabeh bab sampeyan dhewe iku rencana satunggaling perkawis ingkang ngajrihi lan medeni. Yen ora cukup, pendapat akeh lan korban ngluputake ing media sosial bisa njupuk nduweni Toll emosi ageng karo asil ranyono.

Apa angkara tarif ora kalebu

Modern dina, Angkara jaman Internet uga munggah, nalika ing wektu sing padha, kanggo alasan kasebut, Reporting uga mudhun

Data, digunakake dening Analysts kanggo generate “tarif angkara” asalé saka kacarita angkara kayata frauds, thefts, perampokan, assaults, Rajapati, etc. Akeh saka Kadurjanan iki tau njaluk mlaku nyelidiki amarga volume, kerumitan, sumber lan wektu dibutuhake.

Over pungkasan 10 taun karir hukum pelaksanaane sandi, ana ketoke dadi jumlah akeh saka Intelligence kui ing pidana kegiatan, paling kang ora bisa tumindhak marang mulane iki jumlah ageng saka data ora bagean saka statistik tingkat angkara.

Kelompok angkara ing umum, lan masyarakat minangka kabèh, sing adoh luwih canggih lan uga dibusak saka konvènsi Radar polisi. Teknologi lan media sosial platform wis nemen majeng Kapabilitas saka mbebayani lan kemampuan kanggo nyegah proses. Social media has also elevated the potential for public scrutiny, shame and embarrassment, which can be a deterrent for reporting crime. Dadi, in fact, modern-day, Angkara jaman Internet uga munggah, nalika ing wektu sing padha, kanggo alasan kasebut, reporting may be down—the gulf between the two ever widening.

Cybercrime is growing rapidly

Criminals and run-of-the-mill miscreants have found the Internet to be a rich, and largely unguarded landscape

President Obama recently stated that Cyber terrorism is one of the greatest threats that the United States faces. Ing macem-macem kesempatan angkara basis Internet illicit ngluwihi cyber terrorism iku telas lan angel kanggo ngukur kanthi.

Criminals and run-of-the-mill miscreants have found the Internet to be a rich, lan umumé unguarded malang sing dipun promosiaken wutah unfettered kanggo kabeh jinis saka angkara lan ala prilaku.

Conto punika bullying. Ana ing wektu nalika bullying njupuk Panggonan ing lorong lan dolanan sekolah kita. Nalika “Johnny” kondur menyang kelas karo irung getih, iki langsung dilapurake. Saiki, cyber bulling njupuk Panggonan ing media sosial, lan bisa tekan anak ngendi telpon sing pinter dadi. Iku adoh luwih angel kanggo ndeteksi iki Kadurjanan kajaba “Johnny” laporan iku awake.

Ing biaya ekonomi lan sosial saka angkara modern

Ing biaya pelaksanaane hukum lan sistem kaadilan bakal terus kanggo munggah lan nyeleh tekanan pinunjul ing pemerintah kanggo njaga tingkat ditrima layanan. Kita bakal terus kanggo ndeleng lan erosi saka layanan kanggo respon prioritas ngisor lan percoyo sing luwih dhuwur ing keamanan pribadi. Macem-macem formulir saka mbebayani lan penipuan bakal terus kanggo munggah lan ing pungkasan, kita bakal bebarengan perlu kanggo ngunggahake kita tingkat saka tanggung jawab kanggo safety kita dhewe.

Summary

Tarif angkara, minangka kacarita, ora kanthi nggambarake actualities saka angkara ing jaman anyar iki. Nalika kriminal operate ing peteng, wilayah uncharted, boten dipun mangertosi saderengipun, lan supaya akeh angkara Bituin, kita bisa ngucap ing tingkat angkara iku mudhun? Aku duwe pangarep-arep, marang pangadilan sandi luwih, iku, nanging ing liya conventional kang kita ngukur angkara perlu lan imbuhan.

About the Author

Pat Fogarty is a former organized crime investigator now leading Internet research and investigations at Fathom Riset Group. Baca more about Pat.