Anatomi saka Investigation

Anatomi saka Investigation

investigation anatomy

Aja negatif jalaran unforeseen saka diselidiki dening njupuk tim diselidiki Panjenengan nderek paling laku

Ana akeh macem-macem jinis penyelidikan, kayata pidana panggonan makaryo, peraturan, sipil lan supaya ing. Kaya warna minangka padha bisa koyone, penyelidikan duwe akeh commonalities. Wong kabeh duwe sawetara wangun saka proses mréntahaké dirancang kanggo salah siji tantangan bukti utawa carane diselidiki iki conducted. Sembarang mréntahaké, review ora kasil utawa inquest fokus ing keadilan, lawfulness lan proses diselidiki. Carane diselidiki wis conducted uga dadi mewek adoh saka apa views pengadilan utawa priksaan minangka protokol selidik tepat. Diselidiki conducted improperly bisa dadi arang banget beboyo, larang lan bakal ngrusak menyang baris ngisor lan ajining diri organisasi kang.

A diselidiki conducted bisa mlaku supaya sampeyan metu pelataran

Kritik diselidiki sembarang bakal tantangan salah siji asil utawa sawijining kualitas

Nganakake diselidiki kanggo standar sing withstands nliti mbutuhake pendekatan kabentuk, ati-ati planning, sumber cocok lan penyidik ​​trampil. Kritik diselidiki sembarang bakal tantangan salah siji asil utawa sawijining kualitas. Yen nemokake ora bisa tantangan, ana uga upaya kanggo discredit diselidiki ing sawijining kabeh. Pentinge kang mengkono diselidiki uga, kaliyan fokus ing katlitèné lan objectivity ndadekake sembarang musuhan sadurunge profil, pengadilan, media utawa umum angel.

Tetep diselidiki adoh saka priksaan utawa courtroom bisa minangka prasaja minangka mengkono iku mlaku. Kita nglampahi taun nganakake investigasi sukses, paling kang tau mungkasi munggah ing courtroom a. Sanadyan sak tenane dideleng, proses selidik ana defendable lan mulane wiji saking ing Arab.

Kene sawetara prinsip kanggo mbudidaya sadurunge sampeyan miwiti diselidiki sembarang.

Penyidik ​​kudu dadi sawijining

Penyidik ​​kudu ora bot-sih, lan bakal katon dadi ora bot-sih. A kasil predetermined saka temonan bakal mantunaken masalah ingkang guyub ing integritas saka diselidiki lan ora tahan nliti yen sapa melu nduduhake Bias sing menyang siji partai utawa liyane. Lan selidik ngirim njaga hubungan profesional karo everyone sing digandhengake karo diselidiki lan boten liyane. A selidik apik njogo posisi neutrality lan objectiveness, sanadyan kang banget loropaken, utawa kang menehi kritik subyek saka diselidiki nganti kabeh bukti wis padha.

Penyidik ​​kudu dilatih lan ngalami

Nganakake diselidiki sing tepat ora Pemain amatir lan bisa banget beboyo. Lan selidik kudu pengalaman nganakake lan documenting penyelidikan lan tantangan hukum. Tingkat saka pengalaman gumantung ing Garwane saka Jeksa Agung bisa ngetokake utawa acara diselidiki. Penyelidikan gedhe lan luwih Komplek mbutuhake Ngartekno luwih pengalaman.

Neliti lan nguber kabeh masalah sing cocog

As a safeguard against tunnel vision, the investigative mandate needs to be explicitly defined

Challenges to investigations sometimes focus ontunnel vision—a conscious or unconscious bias that prevents an investigator from considering relevant issues outside the focal area of his or her prejudice. As a safeguard against tunnel vision, the investigative mandate needs to be explicitly defined, including how the investigation will be framed and the critical path of objectives and activities. Once these checks and balances are in place, diselidiki bisa mindhah nerusake karo jurusan dhuwure tanggungan sing kabeh prakara cocog bakal dikenali lan diselidiki.

Penyelidikan kudu resourced mlaku

A diselidiki prasaja mbutuhake sumber daya kurang saka diselidiki nglibatno panyokro bowo sistemik luwih gedhe. Preduli saka ukuran lan ambegan saka diselidiki, penyidik ​​perlu wektu lan sumber daya cocok kanggo tumindak proses pepek. Courts ora Care babagan lack wektu utawa sumber daya; lagi ana kanggo mesthekake aplikasi saka hukum wis Applied. Penyidik ​​ngirim ora bisa overloaded karo kakehan karya lagi perlu wektu kanggo tumindak mlaku, netepke lan document temonan sing. Diselidiki iki bisnis beboyo sing ora mung wis tahan priksaan kritis, nanging uga kudu conducted bener lan ing fashion pas wektune.

Identification, kumpulan, pengawetan lan ujian bukti

Carane dokumen, email lan bukti-bukti fisik liyane sing ngrebat lan ditangani punika kritis kanggo sembarang proses legal

With big investigation come bigger problems. There are many examples of failed investigations caused by a lack of proper identification and incorrect processing of legal documentation. Conducting an investigation with multiple exhibits, pitakonan, and examinations of evidence may require a professional who has verifiable experience. Carane dokumen, email lan bukti-bukti fisik liyane sing ngrebat lan ditangani punika kritis kanggo sembarang proses legal. The continuity of exhibits has to be maintained and accounted for. The analysis of material gathered during the investigation must be objective and based solely on the facts. Apa slamet umum lay minangka “tepat” asring adoh saka standar legal kenceng.

Kabeh dokumentasi cocog kudu aman, ditelusuri lan diakses

Manajemen Gambar lan pambocoran mlaku diatur saka informasi ing Tindakan legal iku kudu. Ing acara sing diselidiki iku gedhe lan ngandhut jumlah pinunjul saka materi kanggo nyampekano informasi, ngupaya bantuan profesional. Aku wis sekseni akeh penyelidikan perjuangan liwat syarat pambocoran, mung kanggo njaluk ilang ing berkas dhewe. Relying completely on a software program to organize your material can provide a false sense of security. Information must be properly entered for a relational database to work. Documenting, organizing and accessing information are critical components of competent, reliable investigation and legal processes.

Witnesses need to be identified and segregated

A trained investigator will examine the relevant issues and documentation in advance of the interview

Preparation is the key to conducting a proper interview. Preparation liyane ngirim kelakon kanggo seksi sing wis dianggep penting kanggo diselidiki. A trained investigator will examine the relevant issues and documentation in advance of the interview; sinau kabeh padha bisa bab wong utawa wong bakal padha Interview; ngerti budaya, struktur, lan ndasari politik saka organisasi; ngukur ing / negara psikologis emosi saka subyek Interview; lan, nimbang carane diselidiki bakal Juru.

Serat

Akèh kasus kita tau tindak menyang pengadilan nanging padha dideleng ing rinci, proses nentokake, prosedur lan hukum

Penyidik ​​akeh pengalamane nyiapake penyelidikan karo pikiran sing proses bakal dipun sinaoni miturut sawetara proses legal utawa priksaan. Sangang puluh persen nyoba iku bab proses diselidiki lan ora bukti.

Ing kasil kasedhiya kanggo tim selidik sampun tansah fokus ing saéngga tingkat kreatifitas selidik ing wates saka angger-anggering Toret lan Roh saka hukum. Akèh kasus kita tau tindak menyang pengadilan nanging padha dideleng ing rinci, proses nentokake, prosedur lan hukum.

Penyidik ​​profesional Fathom Riset Group aplikasi prinsip sing padha kanggo kir latar mburi, utamané perusahaan utawa penyelidikan legal, kanggo mesthekake imbang, sopan, lan pendekatan legal.

About the Author

Pat Fogarty is a former organized crime investigator now leading Internet research and investigations at Fathom Riset Group. Baca more about Pat.