Tim kita

Penyidik ​​Kita wis melu pidana investigations Komplek endi resiko kanggo safety umum ana dhuwur lan perlu kanggo klumpukne Intelligence actionable iki penting.

Ketemu pemimpin tim

Pat Fogarty

Pat Fogarty

Chief Executive Officer

Pat iku inspektur polisi bubar pensiun sing ana ing pangisian daya saka Divisi Crime Wikipédia kanggo Angkatan gabungan Unit Penegakan khusus ing British Columbia, Kanada. Panjenenganipun ngginakaken 20 taun nemokake informasi bab wong sing nindakake kabeh ing daya kanggo ndhelikake identitas lan pidana aktivitas. Kemampuan Pat kanggo golek lan proses lapisan saka data lan informasi menyang lengkap, akurat, lan produk legal ditetepake karir Highly sukses kang.

Liyane babagan Pat

Minangka Operasi Officer, Pat ana tanggung jawab kanggo planning lan eksekusi pira-pira penyelidikan pidana nasional lan internasional Komplek nglibatno luwih saka 250 perwira. Panjenenganipun lan timipun dipun ginakaken cara anyar lan internasional-dikenali kanggo pertempuran Klompok diatur angkara internasional, kalebu tamba perdagangan menungso lan operasi Awet. Bagéyan saka pendekatan strategis iku kanggo nggunakake Techniques majeng lan berkembang kanggo miyak data cocog ing “jero” Internet.

Pat dikenali minangka pakar ing nggunakake saka salib-wewatesan lan selidik Techniques paling laku. Panjenenganipun dianggep pakar tenan topik lan wis lectured iki lan topik liya. Pat uga wis kasedhiya kaweruh lan arah privasi kanggo pemerintah lan media ing safety masalah umum nasional lan internasional. Sampun sekseni akeh tragedies luput sing wis nyebabake karusakan financial lan pribadi serius kanggo wong resik. Ing commonality akeh kahanan iki ana lack of diselidiki suwene saka pihak offending.

Clint Mathers

Clint Mathers

Kepala Operasi Officer

Clint pakar akeh pengalamane manajemen file lan pambocoran ing dhukungan saka operasi hukum pelaksanaane. Panjenenganipun paling diterangake minangka “guru informasi” lan Highly di ajeni kanggo kemampuan kanggo ngatur, akses, lan ngatur penyelidikan Komplek. Clint wis instrumental ing sukses akeh operasi polisi lan saiki ndadekke Kapabilitas marang fathom. Piyambakipun ngrembakakaken cara lan Techniques digunakake ing penyelidikan kita lan kabisan riset general.

Liyane babagan Clint

Clint iku Coordinator Major System Case lan dianggep pakar anjog ing pambocoran polisi lan informasi sistem manajemen rumit. Panjenenganipun sampun ekstensif pengalaman ing ngatur informasi ing dhukungan saka operasi utama pidana nasional lan internasional. Instrumental ing ngembangaken aturan bisnis, tata cara, lan manuals latihan kanggo Manajemen file cilik utama, Clint dianggep pimpinan ing nggunakake sistem cathetan polisi provinsi BC kanggo penyelidikan kasus utama. Panjenenganipun pakar ing pambocoran elektronik, preparation pengadilan, lan diselidiki Internet sing support pengadilan, lan dikenali loro nasional lan internasional kanggo kang karya ing polisi sistem manajemen elektronik. Panjenenganipun gained pangenalan pinunjul kanggo ngembangaké sistem lan dhukungan terus kanggo hukum pelaksanaane lan paling laku prosecutorial saindhenging Amerika Utara.

Panjenenganipun mangerteni kerumitan lan ketrampilan khusus needed kanggo mlaku riset informasi latar mburi ing wong ngendi resiko ana. Nggunakake kang pengalaman lan khusus skills, Clint wis digawe Tata lan sistem digunakake dening penyidik ​​kita fokus ing nyediakake diselidiki keukur lan terjangkau lan riset general diakses kanggo masyarakat umum.

“Kita bisa uga ora bisa kanthi prédhiksi ing mangsa nanging kita bisa nglindhungi dhéwé saka bagean saka iku.”


Eric Wickberg

Eric Wickberg

Direktur Investigations

Eric wis sante a 30 Karir taun pengalaman policing warna lan ngrambah pangkat Inspektur karo Pasukan gabungan Enforcement Khusus Unit British Columbia. Duwe ngginakaken mayoritas karir anjog lan ngatur macem-macem penyelidikan nasional lan internasional, Eric dikembangaké Expertise pinunjul ing kabèh aspèk ngenani proses selidik. Karir mbentang saka patroli umum kanggo gang lan penyelidikan diatur angkara, IT, technical support, mbukak sumber, armada lan ngetokne kontrol.

Liyane babagan Eric

Kekuatan nyata Eric lan Expertise dumunung ing wilayah neruske saka angkara, laundering dhuwit lan penyelidikan financial ing pundi piyambakipun ngrembakakaken reputasi owahan lan dadi dikenal minangka pakar tenan topik ing lapangan kang. Kepemimpinan lan panuntun dhumateng didhukung akeh neruske saka diselidiki angkara ing BC. liwat pungkasan 15 taun. Nggabungaken latar mburi financial karo protokol selidik ngalangi lan skill riset Internet advance, Eric menehi komponèn pinunjul kanggo proses selidik. Eric nggabung Fathom Research Group minangka Direktur Investigations kono bakal mimpin lan ngiyataken penyelidikan lokal lan internasional kita.