Metode Investigation Kita

Teknologi informasi wis dhasar diganti carane kita komunikasi, nyambung, lan ndeleng donya. Fathom Riset Group nganut owah-owahan iki, ndawakake Kapabilitas riset kita donya. Sing spesialisasine ing general investigation services, corporate investigation and screening, lan legal support investigations, kita tim nduweni Expertise kanggo navigasi liwat dhuwur publik (nanging asring didhelikake) Data internet, kanggo golek identitas, latar, sejarah lan hubungan.

Kita indeks dipercaya, verifiable, lan situs biso dipercoyo ing proses aktif sing didhukung dening Tata sing wis rekaman trek buktiaken sukses. We njupuk pendekatan taktik lan alon karo penyelidikan kita, lan tetep kita klien informed saindhenging project. Riset Kita peer dideleng dening ahli tenan topik, lan kita diwenehi mratelakake panemume legal nalika dibutuhake.

Tata

We are intelligence led and proactive. Iki ateges kita ngupaya metu informasi sing cocog lan verifiable ing advance liwat proses tanggung jawab. Tata Kita diowahi kanggo spesifik saben assignment. We are keamanan minded (asil panelusuran sing tau sambungan) lan operate penyelidikan kita sah lan ethically.

Klien qualified

Our online research capability is a very powerful tool that is used only in the appropriate circumstances. There are many good reasons for using our services—business, legal, and personal—so we start by ensuring that a legitimate reason exists to commence an investigation.

Initial interview

We interview the client to gather information about the person or group in question: general background, biographical information, lan ing. Usually, klien bakal wis rampung sawetara riset pambuka utawa wis dikembangaké sawetara wangun sesambetan sadurunge ngontak kita.

Kita uga nemtokake saka klien apa gol saka diselidiki / riset sing. Iki njamin aku ora sampah wektu lan dhuwit lan mbantu kanggo mesthekake kita diwenehi asil klien is looking for.

Open source

Amarga paramèter panelusuran unik kanggo saben assignment, penyidik ​​kita scour Welasan database lokal lan / utawa internasional dipilih minangka dibutuhake kanggo spesifik panelusuran.

Deep web lan sumber liyane

Kita tindakake munggah karo situs specialized lan sumber sing ora dikenal uga kanggo masyarakat umum. About 95 persen Camping iki ora indeks ing mesin telusur umum. Informasi ing situs iki wis kasebut kanthi teliti sinaoni lan corroborated, lan Camping piyambak asring mimpin kanggo informasi anyar.

Proses Analytical

Kita nguripake data mentah dados Intelligence bakal mangertos lan evaluasi ing babak saka sawijining sumber. Proses analitis ngendi kita temokake ubungan anyar lan pinunjul lan sambungan bab wong, hubungan marang dheweke utawa, pola prilaku, lan liyane.

Proses selidik

Proses iki dirancang ing wiwitan kanggo struktur paramèter telusuran lan path kritis. Sing luwih gedhe panelusuran, informasi luwih selidik wis kanggo menehi hasil karo. Proses selidik “bobot” informasi, nandheske veracity lan legality, lan nilai kanggo masalah sopan. Sawise proses wareg lan laporan wis peer dideleng, kita ngirim temonan kita.

Sisih paling!

Kita NATE gumantung ing komputer kanggo nindakake kabeh karya kanggo kita. As we cycle through our investigative process, kita tansah golek informasi anyar, sambungan, lan hubungan cocog sing ora indeks ing mesin telusur otomatis. Mung operator dilatih bisa nindakake iki. Kanthi informasi anyar, kita miwiti proses kabèh liwat maneh nganti kabeh sumber wis sinaoni.