Carane We Are Different

Many companies that claim to provide complete investigations—so called “kir latar mburi”—rarely go beyond a simple view of data culled from common databases. Very sawetara personel hukum pelaksanaane wis skills needed kanggo nindakake diselidiki sing tepat lan analisis saka lapisan saka informasi non-indexed kasedhiya ing Internet.

Kita tim wis pengalaman, Expertise, lan kawruh legal kanggo menehi hasil karo ambane lan orane katrangan saka riset online. We offer integritas, Etika, openness, lan layanan pribadi. Kita layanan kalebu penyelidikan, corporate investigation and due diligence, lan legal support.

Pengalaman

Kita penyidik duwe ekstensif pengalaman karo Techniques pelaksanaane hukum ing dhukungan saka uncovering operasi pidana Komplek nasional lan internasional. We are uga versed ing Intelligence kumpul nggunakake “web jero” lan Techniques riset Internet.

Tata

Paramèter panelusuran kita ekstensif. Kita indeks lan katalogipun database sing uga ngluwihi orane katrangan saka searches conventional.

Kreatifitas

Kita neliti akeh macem-macem cara kanggo cocog karo kabutuhan assignment ing. Kreatifitas lan digunakake minangka tim sing kawicaksanan kuat kita.

Etika lan kejujuran

Kabeh penyidik ​​kita duwe Diverifikasi impeccable lan reputations ing hukum pelaksanaane, lan kabeh wis nampa rahasia utawa ndhuwur clearances keamanan rahasia. Padha ngerti lan eloni protokol sing tepat ing nangani informasi sensitif.

Kita netepke saben assignment ing syarat-syarat nyata lan nyedhiyani sampeyan karo evaluasi jujur.

Prasetya

Penyidik ​​kita setya lan tresna iki jinis karya, lan kita ora nggawe janji kita ora bisa ngirim ing.

Sourcing lan nglaporake

Kita nyedhiyani sampeyan karo laporan lan pengkajian saka informasi, didhukung dening naskah sumber.