Fathom ing TV

Fathom Riset Group CEO, Pat Fogarty, iku bubar pensiun Police Superintendent ing pangisian daya saka Divisi Crime Wikipédia saka Penegakan Unit gabungan pasukan khusus saka SM. Pat ngginakaken karir nemokake informasi bab wong sing lunga menyang tebih gedhe kanggo ndhelikake identitas lan pidana aktivitas saka panguwasa. Pat leads the Fathom Riset Group team in providing comprehensive investigation and investigative research services.