Fathom ing News Artikel

A career finding people. View the PDFFathom CEO lan co-owner, Pat Fogarty, ngginakaken karir nemokake wong sing nindakake kabeh ing daya kanggo ndhelikake kabebasan. Kene sawetara kasus kacathet mimpin dening Pat sak drajat minangka Superintendent, Diatur Division Crime kanggo Angkatan gabungan Penegakan khusus Unit SM.

Saiki Pak. Fogarty ndadékaké tim Fathom Riset Group nyediakake layanan latar mburi diselidiki lan riset kanggo individu, bisnis lan pemerintah.

Download PDF.