About Fathom Riset Group

Sing kita

Fathom Riset Group is a professional investigation and intelligence management firm that provides a wide spectrum of investigation and research services in support of legal, corporate and individual needs. Ing manah kita efforts punika pendekatan kolaborasi lan Permusyawaratan ngarahke ing nyediakake kita klien karo layanan selidik akurat lan lengkap lan riset.

Kita tim dumadi saka Highly dilatih, keamanan ngankat, Intelligence lan pidana penyidik ​​karo pengalaman hukum pelaksanaane ekstensif lan Expertise ing penyelidikan ukuran gedhe, Intelligence kumpul, riset lan analisis Internet. Tata lan Manajemen cilik utama kita protokol sing dirancang kanggo ngluwihi penyelidikan kita lan kabisan riset nyediakake komponèn lan analisis selidik lengkap spesifik kabutuhan kita klien. Minangka penyidik ​​profesional, ngalami ing proses legal, kita ngadeg konco akurasi lan veracity informasi kita nyedhiyani.

  • Pendekatan tim kanggo kabeh assignments riset
  • Meningkat lan ndhuwur clearances keamanan rahasia
  • Drafting lan / utawa mbelo aplikasi legal
  • Expertise selidik lan analitis
  • Skills riset Internet meningkat
  • Tanggung internal lan legal
  • Informasi Top kualitas lan analisis
  • Kapabilitas panelusuran koleksi

Apa kita nindakake

Fathom Research Group menehi profesional, sopan, lan kualitas mimpin penyelidikan lan layanan riset ing tingkat lokal lan internasional. Our intelligence management division utilizes advanced analytical and specialized research techniques to collect, collate, corroborate and organize information and evidence into a usable coherent product. Kita tim ngirim analisis web-based ekstensif latar mburi subyek kang, pola prilaku, associations and much more. Our investigative division supports general and specialized investigations, Layanan amarga rajin, asset searches and advocacy support for victims of crime and foreign students seeking education in Canada. Tim dhukungan pengadilan Fathom kang ahli ing area Manajemen cilik utama lan pambocoran legal lan kurban sawetara sing kebak support selidik.

Senajan paling kita layanan sing ditrapake kanggo individu lan agensi ngendi wae ing donya, kita uga kurban layanan diselidiki pribadi di Vancouver, SM, Kanada.

Investigation services